top of page
  • kaunasarkavadovas

Orios, pilnos nuotykių atostogos

Brangūs draugai,

Kauno Arkos bendruomenė ruošiasi vasaros atostogoms ir paklausėm bičiulio Manto kas yra orios atostogos:

- Tikrosios atostogos, tai kai karšta kaip dabar ir lietus nelyja, tai guli hamake sau ir miegi. Guli hamake sau ir guli. O jei dar žvaigždėtas dangus, tai oh – pasaka. Ankščiau ne kartą turistaudavau su tėvais. Dabar būtų smagu su savo bendruomene.

- O ko trūksta tokioms atostogoms?

- Tai man labiausiai šioje vietoje trūktų hamako (juokiasi).. O šeip, reikia visko ir maudymosi priemonių, gertuvės, kepurės, priemonių nuo lietaus, miegmaišių, palapinės. Visko mums trūksta!

Iš Manto pasidalinimo matyti, kad tiek jam, tiek kitiems bendruomenės bičiuliams svarbu orios, pilnos nuotykių atostogos. Mieli draugai prašome jūsų pagalbos, nes beveik neturime rėmėjų šios vasaros stovykloms, o jų numatomos net dvi! Gyvenimo namų planuojama stovykla (10 žmonių) – turistinė po Lietuvą, tai yra sena bičiulių svajonė turėti stovyklą gamtoje, statyti palapines, sėdėti prie laužo ir aplankyti gražiausius Lietuvos ežerus. O kita stovykla Dirbtuvių (30 žmonių) – kaimo turizmo sodyboje Žemaitijoje.

Mums trūksta lėšų kelionių kurui, turistavimo inventoriui įgyti, padengti gyvenimo, maisto ir nuomos (stovyklos Žemaitijoje) išlaidoms. Įvertinome, kad vasaros stovyklų išlaidos sieks 3500 eurų. Šiuo metu esame surinkę tik 500 eurų ir mums reikia Jūsų, draugai, pagalbos.

Kviečiame paremti Kauno „Arkos“ bendruomenę, kad bičiuliai turėti orias ir smagias vasaros stovyklas! KAIP? https://www.kaunoarka.lt/parama arba galite pervesti auką į organizacijos sąskaitą: Asociacija Kauno „Arkos” bendruomenė, į.k 302756939, LT707044060007819851, AB Seb bankas

AČIŪ JUMS! Be jūsų, nebūtų mūsų!





6 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page