top of page
  • kaunasarkavadovas

II -asis 2022 metų naujienlaiškis


Mielieji bendruomenės draugai,


Įpusėjus vasarai norime su Jumis dalintis, kuo gyvenome pastaruoju metu.

Jau senokai ruošiamės ir Jums pasakojame apie artėjantį Bendruomenės vadovo pasikeitimą. Nominacijos komanda baigė savo darbą - išrinko ir bendruomenei pristatė naująją būsimą vadovę Rūtą! Ji už mūsų Arkos vairo stos spalio mėnesį, o iki tol ruošiamės atsisveikinti, išlydėti Gedą. Gedas turėjo progą keliauti į Slovėnijos Arką bei sutikti buvusią mūsų palydėtoją Mancą, taip pat ryžosi nelengvam piligriminiam žygiui dviračiu - per karščius įveikė daugybę kilometrų besimelsdamas už bendruomenę, taip pat savo šeimą ir Ukrainos laisvę. Nėra šis laikas lengvas nei bendruomenės žmonėms, nei pačiam Gedui. Tačiau kad ir koks nerimas, visi turime vilties ir kliaujamės Dievu bei vieni kitais - juk KARTU PASITIKĖTI DRĄSIAU! Apie pokyčius tikrai pasakosime daugiau gyvuose susitikimuose, socialiniuose tinkluose ir kitame naujienlaiškyje.

Be šio nuolat jaučiamo artėjančio pokyčio, ir toliau gyvuojame - pastaruoju metu veiksmo tikrai buvo! Pandeminis sąstingis, atrodo, jau kažkur toli, nors ir žinome, kad atsipalaiduoti nevalia. Sulaukėmes svečių ir patys mielai ėjome svečiuotis - tokie susitikimai yra lobis! Skyrėme dėmesio stiprinti savo asistentų komandas - vyko komandos formavimas ir net keletas mokymų. Svarbus dalykas - patvirtinome bendruomenės Konstituciją, kurioje surašyta mūsų bendruomenės esmė. Toliau tęsėme tradicijas - kartu Didijį Ketvirtadienį šventėme Susitaikymo pamaldas, mėnesio Mišias, gimtadienius, išleistuves ir sutiktuves, ir žinoma, vykome į vasaros STOVYKLĄ! Apie tai ir dar daugiau skaitysite šiame naujienlaiškyje.

Džiaugiamės brangiausiu bendruomenės turtu - žmonėmis! Pagaliau turime kapelioną, kuriuo buvo paskirtas ir sutiko tapti kun. Sigitas Jurkštas. Su dėkingumu išlydėjome Socialinių dirbtuvių vadovę Audronę, asistentą Jokūbą ir savanorę Aną. Atvirom širdim priimame naujus žmones bendruomenėje - asistentus Vaidą, Luką ir Roką. Labai vertiname ir savanorių bei praktikantų pagalbą - ačiū!

Ir žinoma, nepaliaujame dėkoti Jums, mūsų draugams, bičiulių tėvams ir artimiesiems, rėmėjams, malda ir auka palaikantiems! Nepaliaujamas AČIŪ!


Ugnė







19 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page