top of page
  • kaunasarkavadovas

Trečiasis 2019 metų naujienlaiškis

Brangūs bendruomenės draugai,


Sugrįžę po vasaros poilsio, stačia galva nėrėme į pokyčių sūkurį. Pagaliau suradome butą, į kurį netrukus iš Dirbtuvių persikels Gyvenimo namai. Dėkojame savininkei Eglei, kuri patikėjo mumis, neišsigando ir išnuomojo butą. Dar daug ką reikia paruošti, įsirengti, bet tikime, kad gerų žmonių dėka (o ypač lietuvių užsienyje), mes jau lapkričio pradžioje galėsime Jus pakviesti į svečius.

Kartu džiaugiamės, kad Socialinių Dirbtuvių statyba jau eina į pabaigą. Statybų darbams šiek tiek vėluojant, nežinome tikslios atidarymo datos, tačiau tai turėtų įvykti lapkričio pabaigoje – gruodžio pradžioje.

Rugsėjo mėnesį visa bendruomenė tarė „sudie“ mūsų Tarptautinės Arkos palydėtojai Mancai S. Kastelic. Jos įžvalgų, patarimų ir globos dėka bendruomenė augo ir tobulėjo. Ačiū Tau, Manca, už laiką kartu. Nuo rudens abi Lietuvos Arkos bendruomenes (Kauno ir Vilniaus Betzatos) lydės nauja tarptautinė palydėtoja Baska Wójcik iš Lenkijos.

O mūsų kasdienybė! Išgyvenome, kad Dievas kviečia būti Jo akivaizdoje ir pasitikėti Juo ir

kiekvieną dieną nešti mums duotą misiją! Kokia ji? Kaip bičiulis Renatas sako „paduoti kitam ranką, apkabinti, paklausti kaip gyveni“. Reiškia BŪTI su kitu asmeniu. Kviečiu ir Jus tiesiog pabūti su kitu žmogumi savo kasdienybėje.


Labai Jums visiems dėkojame už palaikymą! Už paramą! Be jūsų nebūtų mūsų!

Jūsų nuolankus tarnas, Gedas


Jūsų rankose mūsų bendruomenės trečiasis šių metų naujienlaiškis!

1 view0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page