top of page
  • kaunasarkavadovas

Prašom pagalbos medžio dirbtuvių įkūrimui!

Brangūs draugai,

Dėkojame Jums už pagalbą Kauno „Arkos“ bendruomenei praleisti turiningai vasarą. Ačiū Jums! O pailsėję, kimbame į darbus ir intensyviai ruošiamės rudeniui.

Kaip žinote, džiaugiamės atidarę Socialines dirbtuves ir paklausėme mūsų narių Patricijos ir Erikos, kas Joms patinka naujose Dirbtuvėse ir ko dar trūksta:

P. – Man patinka, kad kiekvieną darbo dieną veiklos socialinių dirbtuvių yra skirtingos, pavyzdžiui žolės pjovimas, darbas darže ar pietų gaminimas – visokių veiklų pas mus būna. Svarbus ir susirinkimai, kur daug kalbame (nusišypso)...

E.O man tai labai patinka, iš tikrųjų, kad nėra monotonijos... pas toks mus lengvas chaosas – intensyvus darbas. Tai žolę pjauname, tai lipdome keramikos darbus. Iš pradžių sakiau, kad niekada nedirbsiu medžio dirbtuvėse, bet paskui Alfonsas apvyniojo aplink pirštą ir viskas. Norėtųsi pasipildyti įrankiais, kad darbas būtų įvairesnis ir saugus. Labai reiktų kokių nors specialių priemonių, kad galėčiau šlifuoti ar pjauti. Norėčiau išmokti vyriškų darbų (nusijuokia)...

Iš Erikos ir Patricijos pasidalinimo matyti, kad Socialinės dirbtuvėse bičiuliai nori mokintis naujų įgūdžių ir gaminti įvairius medinius dirbinius. O besikuriančioms medžio dirbtuvėm labai trūksta šlifavimo staklių, stalinio frezavimo įrankio, frezavimo staklių, medžio pjovimo staklių, gręžimo staklių ir kitokių smulkių priemonių. Įvertinome, kad įsigyti spec. medžio įrankius susidarytų apie 4600 eurų išlaidų. Šiuo metu turime surinkę 900 eurų ir mums reikia Jūsų, draugai, pagalbos.

Tad, kviečiame paremti Kauno „Arkos“ bendruomenę, kad bičiuliai turėtų darbo aplinką, kurioje skleistųsi jų talentai! KAIP? Finansinę paramą galite pervesti į organizacijos sąskaitą: Asociacija Kauno „Arkos” bendruomenė, į.k 302756939, LT707044060007819851, AB Seb bankas (nurodykite „medžio įrankių įsigijimui“) arba skirkite vienkartinę paramą https://www.kaunoarka.lt/parama.

AČIŪ JUMS! BE JŪSŲ, NEBŪTŲ MŪSŲ!




18 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page