top of page
  • Writer's pictureKauno Arkos bendruomenė

IV-asis 2020 metų naujienlaiškis


Mieli draugai,

Visus, Jūs, sveikiname su praėjusiomis šventėmis ir siunčiame Jums 4-ąjį 2020 metų Kauno „Arkos“ bendruomenės naujienlaiškį! Šį laikotarpį norisi apibūdinti dviem patirtimis – UŽSIDARYTI, bet vis tiek TURĖTI VILTĮ! Įsismarkavusi pandemija vertė mus uždaryti Dienos centrą ir Socialines Dirbtuves. Turėjome išmokti dirbti nuotoliniu būdu. Gyvenimo namų bičiuliai turėjo ir dirbti, ir būti tik mūsų bendruomeniniuose namuose. Tikrai buvo nelengvas laikas. O kai pradėjo sirgti kai kurie Gyvenimo namų bičiuliai ir darbuotojai Covid-19 virusu, bendruomenėje pasidarė labai karšta! Dėkui Dievui dabar visi sveiki.

Bet mes nepraradome VILTIES! Turėjome ypatingą šventę, kai Neįgaliųjų dienos proga, naudojantis Zoom programa, į mūsų bendruomenės kasdieninį susitikimą prisijungė mūsų šalies prezidentas Gitanas Nausėda su žmona Diana. Kaip nuoširdžiai mes bendravome. Visus „išvertė“ bičiulio Manto klausimas prezidentui „Ar mylite savo žmoną?“. Kaip nuoširdžiai visi juokėmės ir visi buvome pakylėti. O kur dar Kalėdų laikas? Negalėjome gyvai sutikti, bet šokome Disco stiliaus šokius per nuotolinį vakarėlį. Ir nors nesusitikome, bet smagu, kad visi bendruomenės narius aplankė Kalėdų senis ir atnešė dovanų. Patyrėme ir Kalėdų stebuklą. TAIP! Vietoj 22 metų senojo mikroautobuso Šreko, UAB Mimeta padovanojo beveik naują Toyota Proace mikroautobusą. AČIŪ JUMS!

Tad už šį laiką dar karčiau dėkojame Dievui! Taip?! Nors visi esame pasiilgę gyvo fizinio kontakto, kaip niekad anksčiau suvokiame, kad esame priklausomi nuo Dievo malonės. O jis veikia ir per Jūs, draugai, kurių dėka bendruomenė augo ir stiprėjo.

Ačiū Jums. Skaitykite apie viską ir būkime ryšyje!


Jūsų nuolankus tarnas,

Gedas



Apie naujienlaiškį skaitykite čia
























51 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page