top of page
  • kaunasarkavadovas

Kviečiame prisidėti prie socialinių dirbtuvių įsikūrimo


Prieš tapdamas Kauno Arkos bendruomenės nariu, Mantas labiausiai troško pradėti dirbti. Jo žodžiais tariant:

„Eiti į darbą, kaip tai daro mano šeimos nariai“.

Manto mama ilgai ieškojo organizacijos ar įmonės, kuri būtų draugiška asmenims su negalia:

„Kiek daug žygių darėm, kad Mantui surastume darbą! NIEKO!”.

Nei viena įmonė nebuvo suinteresuota ar motyvuota įdarbinti Mantą. Šiandien Mantas su entuziazmu ir didele motyvacija kiekvieną dieną ateina į Kauno Arkos bendruomenės Dirbtuves, kur mokinasi naujų įgūdžių ir svajoja apie savo darbą.


Po 3-jų metų paramos paieškos, pagaliau pradėjome įgyvendinti savo svajonę ir statome papildomas dirbtuves, kuriose dirbti priimsime nuo 10-ies iki 12-os asmenų su intelekto negalia. Šiuo metu esame surinkę paramą pastato pastatymui ir vidaus apdailai (viso projekto vertė siekia 105 tūkst. eurų). Kad mūsų ir Manto svajonės kuo greičiau išsipildytų yra reikalinga Jūsų pagalba! Neturime jokios paramos ir lėšų, kad sutvarkytume Socialinių Dirbtuvių aplinką ir įsigytume reikalingą įrangą bei baldus.


Mūsų trūkstamų lėšų suma siekia 11 tūkst. eurų. Jeigu tik galite, kviečiame paaukoti Socialinių Dirbtuvių įsirengimui ir padėti asmenims su intelekto negalia įsitraukti į darbo rinką, į visuomenę, kurioje jie galėtų dirbti ir būti vertinami. Iš anksto dėkoju už Jūsų indėlį ir paramą! Paramą, bankiniu pavedimu, galite atlikti į sąskaitą LT 707044060007819851 (AB SEB bankas). Paramos paskirtyje įrašykite – Soc. dirbtuvių įrengimui.


Jūsų nuolankus tarnas,


Gedas Malinauskas


10 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page