top of page
  • kaunasarkavadovas

Ketvirtasis 2019 metų naujienlaiškis


Mieli draugai,


Pirmiausia norisi Jus, mūsų draugai, pasveikinti su praėjusiomis šventėmis ir Naujaisiais metais! Norisi su Jumis pasidalinti, kiek daug stebuklų Jūsų, draugų, dėka spėjome patirti per 2019 m. paskutinįjį ketvirtį!


Gerumo stebuklas – Gyvenimo namų įsikūrimas Kauno centre: juos laikinai suradome Donelaičio gatvėje! Tai senovinis dviejų aukštų butas, kuriame savo savarankišką gyvenimą rudenį pradėjo ir Mantas. Ačiū šeimininkei Eglei, kuri sutiko mus priimti!


Atradimų stebuklas – užbaigėme Socialinių Dirbtuvių statybas! Jose nuo 2020 m. vasario mėn. bus kuriamos naujo tipo paslaugos, skirtos savarankiškesniems bičiuliams orientuotis į darbo rinką. Ypatinga padėka įmonei Etapas Group, Donatui, Justui ir Dainiui, kurie koordinavo statybas, bei statybų firmai „Dalista“, kuri pastatė funkcionalų ir gražų pastatą.


Dosnumo stebuklas – mūsų dirbiniai! Turėjome tiek užsakymų, kad bičiuliai vos spėjo juos

gaminti. Ypatinga padėka Gemba įmonių grupei, kuri labai tikėjo mūsų gebėjimais ir užsakė

medaus puodynes. Ačiū įmonei „Festo“, kuri užsakė didelį kiekį dirbinių ir labdaros vakaro metu

rinko lėšas mūsų bendruomenei. Taip pat, poniai Kristinai Giedraitienei, kuri užsakė didelį kiekį žvakių.


Gerumo stebuklas – tai mūsų bendrakeleiviai: savanoriai, asistentai ir kaimynai. Visų Jūsų dėka Dirbtuvėse bičiuliai mokosi naujų įgūdžių, gamina įvairius dirbinius, o Gyvenimo namuose patiria saugumą ir jaukumą, bet svarbiausia – išgyvena draugystę.


Ypatinga padėka mūsų draugui vyskupui Algirdui, kuris aukojo Šv. Mišias ir su juo diskutavome

apie maldos kambario kūrimą. Jaučiame, kad rūpime visiems žmonėms. Ačiū Jums!


Mums nežinomi Dievo keliai. Bet kątikrai žinome ir jaučiame – kad Jūs mus palaikote. Labai Jums visiems dėkojame, už viską!

Jūsų nuolankus tarnas, Gedas




2 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page